Login

Cursuri personalizate

Colaboratorii Consulting Group sunt traineri cu o bogată experiență în formarea adulților, atestați în diferite metode, precum Metoda CEFE sau Metoda ZOPP. Conținutul scolastic este redus la minim, punându-se accent pe metode interactive ce permit învăţarea prin descoperire şi crearea de abilităţi şi deprinderi manageriale.

Consulting Group SRL sprijină organizațiile care vor să adauge valoare echipelor lor și vă propune în acest sens o serie de cursuri personalizate necesităților din organizația dumneavoastră!

Ce cursuri oferim?

 • Motivarea non-financiară a angajaților (nivelul motivațional al angajaților, tehnici de motivare non financiare)
 • Marketing și strategie comercială (strategii comerciale, planul de marketing – mixul de marketing, tehnici de vânzare – vânzări inteligente)
 • Managementul relației cu clienții (Beneficii ale CRM, clienții – elementul central al afacerilor, satisfacerea clienților, fidelizarea clienților și managementul reclamațiilor, managementul relațiilor cu clienții)
 • Managementul performanței (cadrul conceptual al managementului performanţei, programe de îmbunătăţire a performanţei, evaluarea performanţei personalului, programe de evaluare a performanțelor angajaților din România, evaluarea performanței organizaționale)
 • Creativitate și inovație (factori ai competitivității antreprenoriale, inovaţia - instrument de dezvoltare antreprenorială, indicatorii inovativității, clustering-ul – factor de creştere al inovării, politici și programe inovative de sprijinire a mediului antreprenorial)
 • Tehnici de comunicare și negociere (Negocierea în afaceri, stiluri de comunicare în procesul negocierii, personalitatea, poziţia şi interesele partenerului de negociere, negocierea în cadrul grupului)
 • Echipa - Dezvoltare și motivare (Individul și organizația, grupuri și echipe, formarea și dezvoltarea echipelor, dezvoltarea echipei, tehnici de motivare a membrilor echipei)
 • Public Speaking (Training interactiv, tips & tricks gestionarea emoțiilor și a situațiilor dificile, captarea atenției, etapele elaborării unui discurs, susținerea discursului)
 • Munca în echipă (Individul și organizația, grupuri și echipe, formarea și dezvoltarea echipelor)
 • Coaching&Mentoring (abilităţi şi tehnici de coaching, exerciţii practice pentru dezvoltarea abilităţilor de mentoring, practicarea coaching-ului din postura de manager).
 • Managementul timpului (stabilirea priorităţilor, metode de management al timpului, de rezolvare a comportamentelor de amânare, de prioritizare).
 • Rezolvarea problemelor și orientarea spre rezultate (Ce înseamnă să fii orientat spre soluţii; Care sunt paşii pentru a rezolva eficient o problemă; Dezvoltare competenţe utile în rezolvarea problemelor şi orientarea spre rezultate).
 • Luarea deciziilor (Ce înseamnă luarea deciziilor, procesul de luare a deciziilor în mod individual / în grup, obstacole în procesul decizional, Ce este Facilitarea și care este rolul Facilitatorului).
 • Leadership (Cine este un lider/Ce face un leader, calitatile unui leader, Lederschip versus management, Leading & Leadership, caracteristicile unui leader, rolul leaderului in echipa /stiluri de leadership, portretul de leader, leaderschip si motivare).

           

Tematica cursurilor prezentate se poate personaliza în funcție de nevoile și cerințele organizației dumneavoastră.

Consulting Group se va ocupa de derularea cursurilor, va asigura calitatea serviciilor de formare profesională, va concepe şi redacta materialele și notele de curs.

 DESCARCA AICI VARIANTA PDF.


 

SOLICITĂ OFERTA

Newsletter

LinkedIn Follow