Login

Training

trainingIn ultimii zece ani a inceput din ce in ce mai des sa se vorbeasca despre training in Romania ca despre un lucru firesc si folositor unei organizatii. Au inceput sa apara primii specialisti in domeniu, fie datorita cursurilor de certificare realizate de firme internationale sau ONG-uri, fie datorita experientei acumulate lucrand in departamentele de training ale unor firme multinationale.

.

Beneficiile universal recunoscute ale training-ului sunt 
 cresterea eficientei
 cresterea satisfactiei clientilor
 cresterea satisfactiei si moralului angajatilor. 

Training-ul aduce beneficii numai daca continutul si modul de livrare ale lui se concentreaza asupra acelor competente (cunostinte, abilitati si atitudini) necesare imbunatatirii performantei postului. Cu alte cuvinte, training-ul este eficace (produce rezultate), atunci cand raspunde, in egala masura, nevoilor organizatiei si ale angajatului.


Consulting Group organizeaza programe de training deschise si personalizate în toata aria managementului modern, programe bazate în special pe tehnici experientiale si interactive. Principala metoda utilizata este CEFE™ - Competency based Economies through Formation of Enterprise.

Newsletter

LinkedIn Follow