Login

GRATUIT! CURSURI DE FORMARE ŞI CONSILIERE ÎN CARIERĂ

MITROPOLIE LOGO

Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013
Axa prioritară 5 „Promovarea măsurilor active de ocupare”
Domeniul major de intervenţie 5.2. „Promovarea sustenabilităţii pe termen lung a zonelor rurale în ceea ce priveste dezvoltarea resurselor umane si ocuparea forţei de muncă”

Proiect: “Investeşte in tine! Si tu poţi fi specialist în turism!”
ID: POSDRU/110/5.2/G/86968

GRATUIT! CURSURI DE FORMARE ŞI CONSILIERE ÎN CARIERĂ

In perioada iunie 2012 – iulie 2013, Mitropolia Moldovei şi Bucovinei - Arhiepiscopia Iaşilor şi 
SC Consulting Group SRL  organizează cursuri gratuite (certificate CNFPA) în: Administrator pensiune turistică, Bucătar, Ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie, Lucrător hotelier, şi oferă gratuit informare şi consiliere profesională,pentru persoanele din mediul rural (şomeri şi persoane care nu realizează venituri).

Avem plăcerea să vă anunţăm că în luna iulie 2012 vor începe primul curs gratuit de formare profesională (Administrator Pensiune Turistică) şi activitatea de consiliere profesională (prin intermediul cărora persoanele din mediul rural îşi vor dezvolta abilităţile de căutare a unui loc de muncă).

Condiţii pe care trebuie să le îndepliniţi pentru a beneficia de cursul gratuitAdministrator Pensiune Turistică:

  • sunteţi Persoane ocupate în agricultura de subzistenţă (lucrători familiali neremuneraţi, care produc doar pentru consumul propriu; nu aveţi venituri proprii)
  • sunteţi absolvent de Învăţământ general (minim 8 clase)
  • sunteţi din mediul rural (adresa din Buletinul/Cartea de identitate este din mediul rural), judeţul Iaşi.

Condiţii pe care trebuie sa le îndepliniţi pentru a beneficia gratuit de consiliere profesională:

  • sunteţi Persoane ocupate în agricultura de subzistenţă (lucrători familiali neremuneraţi, care produc doar pentru consumul propriu; nu aveţi venituri proprii) sau
  • sunteţi Persoane inactive din mediul rural (Persoanele în vârstă de peste 16 ani, care în momentul înregistrării desfăşoară numai activităţi casnice (prepararea hranei, menţinerea curăţeniei, îngrijirea şi educarea copiilor) în gospodăria proprie sau a unei rude până la gradul III inclusiv; de exemplu, soţiile casnice sau părinţii care nu sunt pensionari şi fac menajul în gospodăria copiilor sau îngrijesc nepoţii, neavând o sursă de venit proprie)
  • sunteţi din mediul rural (adresa din Buletinul/Cartea de identitate este din mediul rural), judeţul Iaşi.

SE VOR ACORDA PREMII ÎN BANI ŞI MASĂ DE PRÂNZ GRATUITĂ 
(pentru participanţii la cursuri)
Actele pe care vă rugăm sa le aduceţi cu dumneavoastra pentru înscriere atât la cursul Administrator Pensiune Turistica, cât şi la consilierea profesională în carieră sunt: 1.Certificatul de naştere – copie; 2. Buletinul / cartea de identitate – copie; 3. Certificatul de căsătorie (dacă este cazul) – copie; 4. Ultima diplomă obţinută (minim 8 clase) – copie.
Locaţia de desfăşurare a cursurilor/activităţii de consiliere: Sat Miclăuşeni, Com. Butea, Jud. Iaşi (în incinta Centrului Social Cultural Sf. Ilie Miclăuşeni, lângă Mănăstirea Miclăuşeni).
Perioada de desfăşurare a cursului ADMINISTRATOR PENSIUNE TURISTICA: iulie – decembrie 2012, începând cu 4 iulie 2012.

Pentru înscrieri, detalii şi informaţii:

Lucia Marcoci, Asistent manager
Tel: 0728 880 575, 0748 115 839, 
0232 713172
e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Doru Biliuţă, Consilier FPC
Tel: 0745 001 297
Alina Ana Nistor, Manager proiect
Tel: 0784 257 733, 0232 214 436
e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.">

 

DESCARCA FLYER

.

Vremea