Login

Finalizare curs Manager Proiect 17.03.2016, Suceava

  În data de 17 martie 2016, Consulting Group SRL a finalizat cursul de specializare Manager de Proiect,  prin examenul desfășurat la Camera de Comerț și Industrie Suceava.

Acest curs de specializare a avut o durată de 1,5 luni iar diploma eliberată este autorizată de către Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și Ministerul Educației Naționale.

Citește mai departe:Finalizare curs Manager Proiect 17.03.2016, Suceava

Start curs de calificare Agent de turism-Ghid 22.10.2015, Suceava

   În data de 22 octombrie 2015 Consulting Group SRL a deschis oficial cursul cu dublă calificare, Agent de turism - Ghid, curs deschis în urma numeroaselor solicitări avute după finalizarea proiectului de succes Fit to Tourism - Fit Tour.

Acest curs este un curs de calificare şi are o durată de 8 luni, fiind destinat atât persoanelor cu experienţă în domeniul turismului cât şi celor care doresc să se orienteze către acest domeniu.

Trainerii care au participat la deschiderea acestui curs au fost Carmen Chaşovschi şi Mihai Popescu!

Persoanele care doresc să se înscrie în următoarea serie sunt rugate să ne contacteze! Studenţii care sunt la specializările de turism beneficiază de 50 % reducere!

.

Deschidere curs Agent de turism-Ghid 2.02.2013, Suceava

   În data de 2 februarie 2013 Consulting Group SRL şi Camera de Comerţ şi Industrie Suceava a lansat oficial cursul de Agent de turism - Ghid, curs deschis în urma numeroaselor solicitări avute după finalizarea proiectului de succes Fit to Tourism - Fit Tour.

Acest curs este un curs de calificare şi are o durată de 6 luni fiind destinat atât persoanelor cu experienţă în domeniul turismului cât şi celor care doresc să se orienteze către acest domeniu.

Trainerii care au participat la deschiderea acestui curs au fost Carmen Chaşovschi şi Carmen Năstase!

Persoanele care doresc să se înscrie în următoarea serie sunt rugate să ne contacteze! Studenţii din care sunt la specializările de turism beneficiază de reducere!

.

Vremea